SonyEricson bubica

Čemu služi SonyEricson bubica ?

Za diskretnu komunikaciju
Prilikom voznje auta radi povećanja bezbednosti (novi zakon o saobrađaju propisao je da je obavezno korisđenje “handsfree” uredjaja tokom vožnje)
Na poslovnim sastancima
U security operacijama
U svim situacijama kad je potrebno da smo u konstantnoj vezi sa sagovornikom koji se nalazi sa druge strane GSM linije i prosleđuje nam važne informacije, a bitno je da niko osim nas ne zna da smo na vezi s njim.

Kako radi?

Buba – zvučnik nalazi se u uhu.
Bezičnim putem prima signal od pločice koja je povezana sa bluetooth-om koji se nalazi ispod majce.
U uhu čujemo sagovornika, a odgovaramo mu putem mikrofona koji se nalazi na bluetooth-u.
Bubica poseduje fabričku zažtitu na vrhu od začepljenja od ušne masnoće.Standardne je dimenzije kao i predhodni modeli(bez sundjera), potpuno staje u ušni kanal i po postavljanju je nevidljiva.
Postavlja se i uklanja pincetom.
Sama elektronika u bubici je poboljšana i kvalitetnija u odnosu na ranije modele. Nema smetnji, šuštanja, manje troši električne energije i samim tim Vam je bubica pouzdanija i trajnija.
Koristi baterije model 337, kao i predhodni modeli.
Pločica sa bluetooth-om se sakriva ispod odece sa one strane sa koje je stavljena i bubica u ušnom kanalu.
Bluetooth u sebi ima punjivu bateriju pomoću koje radi I U ZAVISNOSI OD TRAJANJA BATERIJE ZAVISI I CENA MODELA, najjeftinji su stari modeli ali baterija kod tih uredjaja traje 1h i 30min i vremenom se smanjuje. Bateriju treba uvek napuniti pred svako koriscenje.
Bluetooth se bežičnim putem povezuje na sve mobilne telefone koji imaju Bluetooth opciju.Ovo je jedna od bitnijih opcija, jer NEMA KABLOVA.
Postoje razni modeli bluetooth-eva,postoje pravi orginali koji su vrlo kvalitetni(a vrlo retko se prodaju u kompletima sa bubicama, mi prodajemo isključivo orginale) i oni su skuplji, a postoje i kopije koje su jeftinije , a kvalitet nije na zavidnom nivou.