Nokia bubica bh104

Čemu služi?

Nokia bubica može da posluži za diskretnu komunikaciju, prilikom upravljanja automobilom ili u sigurnosnim operacijama u kojima je potreban neprimjetna komunikacija sa kolegama.
Na poslovnim sastancima
U svim situacijama kad je potrebno da smo u konstantnoj vezi sa sagovornikom koji se nalazi sa druge strane GSM linije i prosleđuje nam važne informacije, a bitno je da niko osim nas ne zna da smo na vezi s njim.

Kako radi?

Mini bubica u kojoj je smješten minijaturni zvučnik koji ima napajanje iz minijaturne baterije (337) se nalazi u uhu.
Putem WIFI prima signal sa minijaturne antene koja se nalazi na vašem ramenu a povezana je sa bluetooth-om koji se nalazi ispod majce.
U uhu preko bubice čujemo sagovornika a odgovaramo mu pomocu jako osjetljivog mikrofona koji je smješten na  bluetooth-u.
Bubica je malih dimenzija tako da potpuno staje u ušni kanal i po postavljanju je nevidljiva.
Postavljanje bubice u uho i vadjenje je najbolje izvršiti pincetom hvatanjem za predvidjeni silikonski dodatak na bubici.
Sama elektronika u bubici je poboljšana i kvalitetnija u odnosu na ranije modele. Nema smetnji, šuštanja, manje troši bateriju i samim tim Vam je bubica pouzdanija i trajnija.
Pločica sa bluetooth-om se sakriva ispod odece sa one strane sa koje je stavljena i bubica u ušnom kanalu.
Bluetooth se bežičnim putem povezuje na sve mobilne telefone koji imaju Bluetooth opciju.Ovo je jedna od bitnijih opcija, jer NEMA KABLOVA.
Postoje razni modeli bluetooth-eva,postoje pravi orginali koji su vrlo kvalitetni(a vrlo retko se prodaju u kompletima sa bubicama, mi prodajemo isključivo orginale) i oni su skuplji, a postoje i kopije koje su jeftinije , a kvalitet nije na zavidnom nivou.